Foto referenties

Referenties

 • Marie Claire kwam in ons team op het moment dat we op een Agile manier wilden gaan werken. Zij bracht gelijk structuur aan in de chaos en had een cruciale rol in het opzetten van een stabiel web development proces.
  Tevens vervulde Marie Claire de rol van project manager voor het redesign van de Canon EMEA websites. In deze rol heeft zij diverse stakeholders aangestuurd, het budget bewaakt en ze heeft ervoor gezorgd dat de deadline is gehaald. Het project was een groot succes en het resultaat zou volkomen anders zijn geweest zonder Marie Claire.
  Wat ik het meeste bewonder aan Marie Claire is haar vaardigheid om meerder werkstromen onder controle te houden, zodat de juiste mensen aan de juiste activiteiten werken op het juiste moment. Ik heb zelf mogen ervaren hoe zij zeer effectief verlate deliverables heeft nagejaagd om ervoor te zorgen dat het project op koers zou blijven.
  Marie Claire heeft kennis van zaken, is beleefd, vriendelijk en toegewijd. Mocht u ooit de mogelijkheid hebben om Marie Claire in te huren dan zou ik er niet twee keer over nadenken!!!

  Augustus 2016

  Dhr. P. Stodart, Manager European Web Development Team at Canon Europa N.V.
  Lees meer over het project bij Canon

 • Het is fijn samen werken met Marie Claire. Ze is een ervaren en capabele freelance project manager en kan snel haar weg vinden in complexe programmaís en grote organisaties. Ze weet een goede balans te vinden tussen het managen van de financiŽn (binnen budget blijven en de kern leveren) en stakeholder management (binnen het design team en daarbuiten). Marie Claire was in staat om vanaf dag 1 waarde toe te voegen aan het Brand refresh programma.

  Juli 2014

  Mevr. L. Lau, Philips Design
  Lees meer over de projecten bij Philips Design

 • Marie Claire is een uitstekende projectmanager, met veel ervaring, die haar in staat stelt om te voorspellen hoe de dingen zouden kunnen ontwikkelen, anticipeert op risico's en beheert complexe netwerken van belanghebbenden. Met Marie Claire bent u verzekerd dat het project op tijd en met een hoge kwaliteit geleverd wordt, binnen de begroting. Ze is tevens een aardig persoon en ik geniet er van met haar te werken. Haar professionaliteit maakt de dagelijkse interactie makkelijk en aangenaam. Als ik zou kunnen zou ik zeker weer met Marie Claire willen werken!

  November 2013

  Mevr. M. Mikielska, Global Digital Communication Manager Desperados, Heineken
  Lees meer over de projecten bij Heineken

 • In de afgelopen jaren heb ik Marie Claire meegemaakt in diverse projecten vanaf een afstand maar ook van dichtbij. Wat overduidelijk is is het feit dat Marie Claire een positieve vibe brengt in het team, zelfs in zware tijden. Marie Claire heeft aangetoond te kunnen navigeren door een complexe organisatie zoals Philips en hierbinnen heeft zij zonder uitzondering sterke relaties opgebouwd met de mensen om haar heen om zo gezamenlijk een doel te bereiken. Zij doet dit met een kalme, gebalanceerde, professionele en altijd positieve aanpak. Mensen voelen zich op hun gemak en voelen zich niet bedreigd door Marie Claire, maar hebben tegelijkertijd veel respect voor zowel de professional als de persoon. En dit is waarschijnlijk het beste compliment in deze.

  13 december 2011

  Dhr. R. van Griensven, Business Process Manager Marketing - B2B, Philips
  Lees meer over de projecten bij Philips Global Marketing & Communications

 • Marie Claire is een geweldige programma/project manager. Ik heb met plezier met haar samen gewerkt in het Philips Lighting Online Redesign project. Marie Claire kan een helicopter view houden op het project en deinst er niet voor terug om hard te werken om zaken voor elkaar te krijgen. Ik zou Marie Claire aanraden aan iedereen die op zoek is naar een excellente programma/project manager.

  5 december 2011

  Mevr. M. Koppens, Global Manager, Professional Lighting Online eCatalog, Philips
  Lees meer over de projecten voor Philips Lighting

 • Marie Claire is de beste project manager met wie ik ooit het genoegen heb gehad om mee te werken. Terwijl de meeste projectmanagers alleen kijken naar het realiseren van hun taken in relatie tot de gestelde deadlines, gaat het Marie Claire in de eerste plaats om het begrijpen van de business. Zonder haar toewijding, aandacht voor detail, en discipline, zouden we niet in staat zijn geweest om de volledige online aanwezigheid van Philips Lighting te bereiken. Ik zou haar graag weer inhuren.

  5 januari 2011

  Dhr. K. Kwon-Young Chin, Director Online Marketing - Lighting - Philips
  Lees meer over de projecten voor Philips Lighting

 • Marie Claire speelt een hoofdrol bij het rond krijgen van grote online programma’s. Door haar persoonlijkheid vormt ze een brug tussen creatieven en technici. Met Marie Claire volgt de structuur ook echt uit de strategie.

  30 juni 2009

  Dhr. R. Clarijs, Head Online Marketing, Philips
  Lees meer over de projecten voor Philips Global Marketing Communications

 • Marie Claire werkte bij een van mijn accounts als WCM-projectmanager. Zowel de klant als ik waren altijd zeer tevreden over de manier waarop ze werkte en communiceerde. Ik zou haar bij een volgende gelegenheid graag weer inhuren.

  10 februari 2009

  Dhr. R. Deckers, Accountmanager Life Sciences & Chemicals, Capgemini Nederland BV
  Lees meer over de projecten voor Cap Gemini

 • Mijn meest succesvolle projecten bij Schering-Plough zijn de projecten die ik met Marie Claire heb gedaan. Met haar duidelijke aanpak en haar belangstelling voor marketing uitdagingen kon ik volledig vertrouwen op haar inzet en verantwoordelijkheidsbesef.

  9 januari 2008

  Dhr. J. van Bommel, eOperations manager NV Organon, Organon
  Lees meer over de projecten voor Organon