Foto Webprojectmanager in bedrijf

Over Webprojectmanager.nl

Hoe zorgt u ervoor dat bij uw internetproject van het begin tot het eind het doel in zicht blijft en de belangen van alle betrokkenen in acht worden genomen? Webprojectmanager.nl neemt het voortouw en vertaalt de online wensen van uw organisatie in een haalbaar, gestructureerd en breed gedragen internetproject. Na bijna tien jaar ervaring bij Capgemini heeft Marie Claire de Haas in december 2008 webprojectmanager.nl opgericht.

Webprojectmanager.nl maakt zich een nieuwe organisatie snel eigen en kent de verschillende aspecten die een internetproject kenmerkt. Op professionele wijze brengen wij de project fasen in kaart en voeren deze samen met de stakeholders in de organsiatie (en ook daarbuiten) uit. Dankzij de brede ervaring is bijzonder veel kennis van de verschillende disciplines binnen een internetproject opgebouwd: design, bouw, content, implementatie en de inbedding in de bestaande organisatie zodra het project is afgerond.

Webprojectmanager.nl heeft kennis van algemeen erkende projectmanagement methodieken en past deze op pragmatische wijze toe. De projecten worden professioneel begeleid en samen met uw medewerkers tot een goed einde gebracht.

Bent u op zoek naar deze kwaliteiten in een projectmanager dan bent u bij webprojectmanager.nl aan het juiste adres.